Translate

subota, 11. veljače 2012.

Jeftino a odlično-Balea aqua serum

Nakon što sam pročitala puno pozitivnih kritika za ovaj proizvod odlučila sam ga i ja kupiti. Imam mješovitu kožu sklonu potkožnim prištevima posebno na bradi i obrazima dok mi se T zona jako masti ali  mi je koža oko nosa suha i sklona perutanju...ubiti imam ja tu sve nešto svašta i savršen sam dermatološki pacijent :)

Dermatolog mi je propisao dvije kreme za lice koje koristim već nekih mjesec dana i o kojima ću u drugom postu i meni ostavio na izbor da biram  hidratantnu kremu i tu nastupa Balea aqua serum .


ODUŠEVLJENA SAM....

  • jeftina je (25kn za 30 ml)
  • ne masti,lagane teksture kao što sam naziv kaže aqua(voda)
  • blagog mirisa
  • brzo se upija
  • koža je nakon nje glatka i nema perutanja
  • savršena podloga za puder


Koristim je jednom dnevno i dovoljna mi je količina jednog stiska pumpice,namažem je prije stavljanja tekućeg pudera jer mi se onda lice izjednači i puder puno bolje razmažem po licu, te suhi dijelovi kože oko nosa postanu neprimjetni ,ako su baš ovako hladni i vjetroviti dani kao ovi sada onda je nanesem i nakon skidanja šminke .

Broj komentara: 12:

  1. Meni je oke ali opet ništa posebno,ja sam izgleda čuda očekivala hehhe :D voljela bi probati i onaj urea serum isto od balee ali čujem da izlazi iz prodaje :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam ja čudo očekivala od http://www.lancome-usa.com/Genifique/1000301,default,pd.html?start=1&cgid=skincare-serums-concentrates&prefn1=collection&prefv1=genefique a kad ono ništa , ali možda to ni nije proizvod za mene nego za starije osobe,inace imam 28 godina.

      Izbriši
  2. Meni je ovo savrsena stvar preko ljeta! Nema bolje. :)
    Sad preko zime mi ne hrani kozu dovoljno, jer imam stravicno suhu i dehidriranu kozu, tako da samo dvije stvari pale trenutno. Sisley - All day, all year i Melem. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da stvar je tipa kože,meni inače nije toliko dehidrirana osim oko nosa, ali sada kako koristim proizvode soma gel i effaclar duo što mi je dermatolog dao ovaj serum me spašava jer mi se koža zbog ovih proizvoda i suši i peruta toliko da sam mislila prekinuti kuru ali me dermatologica uvjerila da je to normalno i da će nakon nekog vremena prestati samo da je dobro hranim hidratantnom kremom, provala sam i sa drugim stvarima ali me peku tako da mi je ovo spas.

      Izbriši
  3. Balea stvarno ima nekoliko dobrih stvarčica. I ja koristim ovu kremu i puno mi je bolja od nekih drugih, a razvikanijih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su pričali da balea koristi laboratrij i osoblje od nivee i da je sve isto samo drugo pakovanje nikad nisam uspjela provjeriti tu informaciju ....
      a ima nešto što mi nikako ne odgovara to su dezodoransi usmrdim se nakon 4 sata iako mi lijepo mirišu.

      Izbriši
    2. potvrđujem da je balea zapravo nivea. radim u takvim poslovima tako da ti mogu sa sigurnoscu reci :)

      Izbriši
  4. Ovo sam vidila kod Chloee i imala u planu kupiti, al posto je sad dosta hladno i sve mi isusuje kozu, pricekat cu mrvicu bolje vrijeme da probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da ti je ovo idealno baš sad za ove hladne dane , meni se po ovoj hladnoći peruta nos i stvarno mi pomaže i ne peče me iako mi je koža iziritirana kremama protiv akni.

      Izbriši
  5. Ja imam izrazito suhu kožu, koja se stalno peruta, pogotovo čelo. Najgore od svega mi je onaj osječaj zatezanja. Možda ću ovo probati, ali tek na ljeto. Ako imas neke savjete za izrazito suhu kožu, javi... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ponovit cu ti ovo što sam već napisala "mislim da ti je ovo idealno baš sad za ove hladne dane , meni se po ovoj hladnoći peruta nos i stvarno mi pomaže i ne peče me iako mi je koža iziritirana kremama protiv akni." zato ne čekaj ljeto nego si je ako možeš priušti već sada...

      Izbriši
  6. Baš ću probati, i ja sam čula samo riječi hvale o ovome.

    OdgovoriIzbriši