Translate

srijeda, 8. veljače 2012.

Farmakol-DERMAPIP -Krema za njegu i obnovu osjetljive suhe,upaljene i oštećene kose

Odlučila sam pisati što je više moguće postova o stvarima koje ima za kupiti u  Hrvatskoj po trgovinama i apotekama ,a manje o onome što se može naručiti  preko interneta jer i sama nisam ljubitelj takve kupovine ali o tome drugi put, danas vam predstavljam jedan proizvod o kojem barem ja nisam pročitala recenzije a smatram ga dobrim  i "pomodnim" jer ipak sada svi pucaju na matičnu mliječ i pčelice:)

Farmakol-DERMAPIP -Krema za njegu i obnovu osjetljive suhe,upaljene i oštećene kože

Odmah  ću vam reći manu kreme a to je intenzivan miris po propolisu koji se na sreću kada se krema utrlja gubi , a sada krećemo na pozitivne stvari, za sada sam kremu koristila zbog opeklina od ulja prilikom kuhanja  i pokazala se odličnom ,te je redovito koristim kada mi popuca i pocrveni  koža oko nosa zbog sklonosti dermatitisu. Izvrsnom mi se pokazala i kod depiliranja bikini zone  ne pecka i smanjuje crvenilo i one nezgodne prištiće. Tekstura kreme je gusta i ne ostavlja sjaj na koži.

Po deklaraciji krema je namijenjena "Dermapip krema vlaži suhu i potiče zacjeljivanje oštećene kože, smiruje crvenilo i upaljenost, usporava starenje kože, te se posebno preporučuje: nakon depilacije i brijanja, manjih opekotina - posebno uzrokovanih sunčanjem, manjih ogrebotina, za grubu kožu lakta i stopala, lišaja te za njegu ruku.
Dermapip krema ne sadrži parafine, silikone, parabene, parfeme ni umjetna bojila pa se primjena preporuča trudnicama, bebama, djeci i odraslima."

Krema se može naći  u biljnim apotekama i apotekama po cijeni od oko 98 kn za 50ml.

Za dodatne informacije o kremi posjetite  stranicu http://www.pip.hr/8_farmakol_dermapip.asp

Nema komentara:

Objavi komentar