Translate

srijeda, 2. svibnja 2012.

Elseve Arginine resist X3

 Savršeni proizvodi po meni, prvo kad sam čitala na L'orelovoj stranici info o proizvodima bila sam skeptična jer nadam se da čete se složiti nekako mi se činilo nerealno da se u roku od samo 9 dana mogu već vidjeti razlike/rezultati....
...no razuvjerili su me....ja vidim rezultate...moja je kosa stvarno snažnija....


Dakle L'oreal piše "95% žena primijetilo je razliku!*
Otkrijte prvi program s trostrukim djelovanjem koji sadrži arginin, aktivni sastojak potreban za rast zdrave i snažne kose.
Upotrebom spreja za jačanje kose ELSEVE ARGININE RESIST X3 korijen vlasi je nahranjen, sama je vlas restrukturirana, a nova kosa koja raste postaje otpornija. 
*samoprocjena 340 žena koje su koristile proizvode 9 dana


Prvi program s trostrukim djelovanjem za lomljivu kosu.
Krhkoj, slaboj kosi nedostaju osnovni hranjivi sastojci, manje je otporna na vanjska štetna djelovanja i sklona je ispadanju. Nova formula obogaćena Argininom + Proteinom* :
1. ojačava vlasi
2. hrani kosu od korijena
3. daje osjećaj snažne kose


Iznimna koncentriranost arginina sadržanog u liniji proizvoda ELSEVE ARGININE RESIST X3 savršeno obavija vlas kose. Od prvog nanošenja prekriva oštećena područja. Prirodna zaštita kose je obnovljena. Kosa više ne gubi esencijalne hranjive tvari. Vlas je obnovljena. 

*sastojak dobiven iz proteina
** usporedni test nakon upotrebe šampona + regeneratora + proizvoda za njegu vs. klasični šampon
"




E sad, ja sam kupila sva tri proizvoda koja je L'oreal namijenio za RH tržište, ali maska se koliko sam informirana može naći u Mulleru koji je meni daleko, uglavnom, slijedila sam upute korištenja, šamponirala sam kosu kao što to činim i inače jednom , a zatim bi kosu dobro natopila regeneratorom   i nakon feniranja špricala bih kosu sprejom ( sprej možete nanositi i na mokru i na suhu kosu), inače sprej sam koristila svaku noć prije spavanja, našpricala bih ga a zatim masažom dobro utrljala....nakon  10 dana korištenja proizvoda mogu reći da  je stvarno  moja kosa snažnija kao da je dobila na čvrstoći ne kužim kako se to desilo u tako kratkom vremenu ali stvarno se desilo.....i tako dok se ja nastavim čuditi ovom proizvodu vi kupite pa probajte...:)




Prednosti:

  • sva 3 proizvoda meni osobno nisu mastila kosu 
  • kosa je čista i mirisna ( osobno mi je miris savršen)
  • kosa je stvarno čvrsta dobije  neku ne znam kako bi vam to rekla težinu a opet nije teška.... uglavnom da ne kompliciram stvaro je snažna ma kao da imate grivu:)
  • nakon uporabe proizvoda češalj,pegla lakše klizi
  • kosa izgleda zdravo

Mane:

  • Za nekoga tko ima gustu kosu kao i ja nije baš zgodna ova "špricaljka" a opet ne bih htjela ni neku kapaljku jer bi onda potrošila više proizvoda....pa se nadam da će ljudi iz L'orela smisliti nešto zgodnije....


  • po meni iako su me cure na facebooku demantirale ne sviđa mi se što šampona ima 250ml a regeneratora samo 200ml jer ja trošim više regeneratora a i mislim da bi bilo lijepo da ima i jednog i drugog proizvoda identično a ne da postoji optička varka , da boce izgledaju skoro pa jednako a fali 50ml kod regeneratora....







Probali, kakvi su vam L'orealovi proizvodi za kosu???



Broj komentara: 8:

  1. Yes! :D Hvala ti na postu, definitivno ću isprobati! Duže vrijeme tražim nešto za jačanje kose, sad jedva čekam vidjeti hoće i meni pomoći. :D Koliko stoji sprej?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da hoce, oko 40 kn ti je sprej , probaj pa javi dojmove....:)

      Izbriši
  2. Još nisam probala ovaj njihov šampon. Nikad nisam obraćala pažnju na koliko mililitara ima šampon, a koliko regenerator - meni to ne smeta jer i tako moj dečko uglavnom koristi isti šampon kao i ja pa mi regenerator uvijek traje duže od šampona.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a ja kao svojemu kupujem "muske" sampone...ali ova tvoja idea i nije losa....

      Izbriši
  3. Pa svi proizvođači imaju većinom tak da je regenerator 200ml. Balea ima super regeneratore, po 300ml su, a koštaju 9kn ili tak nešto sitno. Ja sam kupila od marelice i mlijeka i genijalan je, u rangu s crnim Gliss Kurom. Ne masti kosu, mekana je, glatka, sjajna, predobro miriši.

    OdgovoriIzbriši
  4. sad sam ti pocela obracati paznju na te stvari, nemaju bas svi evo npr nivea nema......ali sve to mogu prezaliti ali kad mi cokolada ima 70g a ne 100g e tu sam vec ljuta..:)

    OdgovoriIzbriši
  5. kako si ti dosta kritična super mi je kada je tebi nešto dobro jer onda znam da valja,pozz

    OdgovoriIzbriši