Translate

utorak, 10. travnja 2012.

Depiliraj se u trenutku...NOT me :)

Ovaj proizvod NE VALJA, zadnji put kad sam napisala  tako izravan post  sa istim mišljenjem dobila sam kritike tipa " ako tebi ne valja ne mora biti i drugima tako"  ja se u potpunosti slažem sa takvim mišljenjem ali ovo je moj osobni blog gdje ja iznosim svoja iskustva/mišljenja i zato...... i ovaj put..... jasno  dajem do znanja da ovaj proizvod meni  ne valja, što ne znači da vama ne mora biti odličan , te vi sami odlučite hoćete ili ne isprobati proizvod....



Probala sam ovaj proizvod koristiti i na duže dlake i na dlake  od oko 5 mm......na suhu kožu koja nije bila namazana nikakvim kremama, zategnula sam listove i kružnim pokretima sam vršila depilaciju........ i sa jednom i sa drugom dužinom  sam se jako namučila i nisam uspjela sve ukloniti, priznajem ovom proizvodu zaslugu za super piling, jer prilikom trljanja proizvoda dolazi do laganog pilinga budući je papir kojim se depilirate kao brus papir....ali sve to skupa jako dugo traje i nije potpuno učinkovito  tako da sam na kraju opet trebala uzeti žilet da bi se izdepilirala do kraja.


"Depilfarma® liss jedina je vrsta depilacije koja u malo minuta sa jednostavnom masažom daje izvanredne rezultate mekane i nježne kože. Budući da se ne koristi nikakva vrsta kemijskih sastojaka, proizvod je prirodan i ne izaziva alergijeke reakcije. 

Ne boli prilikom upotrebe jer ne čupa dlake nego ih troši zahvaljujući posebnoj kompoziciji površine rukavice koja je sastavljena od pravih kristala CARBEX. 

Depilfarma® liss uz depilaciju istovremeno vrši blagi peeling eliminirajući suhe kožne stanice koje kožu čine umornom i bez sjaja. 
Zahvaljujući peelingu koji stimulira mikro-abraziju stanica kože, spriječava se nelagodna rast potkožnih dlaka. 
Sa stalnom upotrebom proizvoda, dlake oslabe i produžuje se razmak između depilacija.

Depilfarma® liss je jednostavan i praktičan proizvod, uvijek pri ruci za potpunu ili parcijalnu depilaciju.
… napokon mekana, sjajna i glatka koža kao svila!"




Jeste probali ovakav način depilacije???


GIVEAWAY


Broj komentara: 17:

  1. Ja sam jednom kupila one trakice za depilaciju i skorz se namučila dok sam se izdepilirala. Prvo, nisam to ni uspjela do kraja, morao je žilet raditi na kraju a drugo sam taj proces je bio užasno mukotrpan i bolan. Od tada sam rekla nema više tih nazovi lakodepilirajućih sredstava. Od tada idem profesionalcu da mi se riješi svih dlačica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni proces nije bio bolan ali sve drugo isto kao i kod tebe....

      Izbriši
  2. Ovo tražim od prošlog ljeta i nigdje nema! Gdje si kupila i koliko si platila? :)
    Čula sam od nekih cura što su kupile da je njima bilo ok, da je sve ošlo, a jedna si je cura ruke s time depilirala pa me zanimalo kako funkcionira ali nisam nigdje našla i odustala na kraju.
    Mislim da ću si to kupiti na ljeto, ako budem našla :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imas ih u kozmu, ne znam koliko im je sada cijena kada sam ja kupila bilo je oko 50 kn

      Izbriši
  3. Slažem se - ne valja!!!!!! ČAk sam se uspjela prokrvariti sa njime! A dlake nije sve skinuo. Moj je nakon 2 pokušaja završio u smeću!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaj sve neće izmisliti...bezveze :-(

    OdgovoriIzbriši
  5. nikad nisam vidjela ovakvo nesto.i da sam vidjela,ne bih kupila.ipak,meni treba nesto jace od trljanja nekakvim papirom. Vosak & žilet <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Prvo moram reci da je i kod mene bilo komentara kako sam popljuvala proizvode samo zato sto ih nisam dobila na nagradnoj igri(svejedno sam ih dobila besplatno za recenzije) sto nije istina. Svaki proizvod o kojem pisem je moje osobno misljenje. Da predemo na temu.... moja seka mi je kupila jos prije dvije godine u Engleskoj taj "brusni papir" za depiliranje nogu i nausnica. Ja sam bila jako znatizeljna pa sam odmah htjela probati na nausnicama s tim da sam zaboravila da imam na licu make up. Kruznim pokretima sam skidala dlakice, mogu reci da je uspjevalo, samo sto sam na kraju imala iritaciju koze posto sam puder utrljala u kozu i to je stvarno bilo bolno. Znala sam da ide na cistu kozu ali sta cu kad me znatizelja zacarala.
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Probala sam to jako davno i samo se sjecam da nisam uopste bila zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jedna riječ: GOV** ! Ili dvije riječi :SKUPO GOV** :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim, kristali koji odstranjuju dlake??? I s vremenom se dlake prorijede??? Od kristala??? Really??? Stvarno ne mogu zamisliti što bi taj proizvod mogao raditi, osim iziritirati kožu... Bilo kako bilo, i meni je prva reakcija bila da bi ga mogla probati za dlačice na nadusnicama... Sad znam da se ne moram bi truditi. Šteta...

    OdgovoriIzbriši
  10. Bolje šmirgl papir i njime se depilirati :D. Bar ne potrošiš hrpu love. To je vjerojatno učinkovito samo za osobe koje imaju jako slab korijen, sa jako tankim, gotovo nevidljim dlačicama, pa lagani piling uspije sve ukloniti.

    OdgovoriIzbriši
  11. probala, nije mi upalilo za pazuhe ni bikini zonu, za ruke i noge je. šteta, jer sam ga kupila jer je žena koja ih je prodavala rekla da su super za bikini zonu i da mogu i pazuhe... moš mislit. al za ruke/noge je sasvim solidno. e da i za brkove je super, meni je bez beda skinulo sve dlačice :D

    OdgovoriIzbriši
  12. ma vidila sam to, samo sam bila previše skeptična da bih probala...
    a što se tiče negativnog mišljenja, apsolutno sam za - ako ti nešto ne valja zašto to ne reći, makar se ostatku svijeta i svidilo, pa šta, ne moramo svi o svemu imat isto mišljenje

    OdgovoriIzbriši
  13. Hej! Ja moram reći da meni ne funkcionira na nogama isto.. Ali ruke! Glatke glatke i super je. Pa tko treba za to područje, stvarno preporučam!

    OdgovoriIzbriši