Translate

utorak, 17. travnja 2012.

L'oreal Derma Genese mlijeko za čišćenje lica

12.04.2012.


Prije čitanja recenzije napomena, proizvod Ideal Balance koliko je meni poznato više se ne proizvodi, ja ga još imam jer sam ga bila našla  na akciji za 50% pa sam si napravila zalihe....uglavnom da bi shvatila mane i prednosti novog proizvoda (Derma Genese) u mojoj kupaoni, odlučila sam skidati pola lica sa Ideal Balance a pola sa Derma Genese ....eh da....i bila sam malo zločesta pa sam namjerno nanjela kad je već sve L'oreal i L'orealovu 4D vodootpornu maskaru koja se po meni teško skida ( o njoj recenzija uskoro).




Pri dnu stranice su vam sve info o proizvodu koje ima za reći L'oreal  a sada moje mišljenje, ovo je super proizvod koji stvarno ostavlja kožu brašunastom i taj efekt stvarno dugo traje, mislim da će se svidjeti pogotovo osobama koje i nakon mlijeka moraju oprati lice vodom a mogao bi se  svidjeti i onima koji prije biraju gel za umivanje nego mlijeko jer je stvarno lagan i nije kao druga mlijeka, nema onog ljepljivog teškog osjećaja  kao da ste nanjeli kremu a ne mlijeko.....


Uspoređujući ga sa drugim mlijekom( Ideal Balance) kada se pomoću blazinice  nanese na lice Derma Genese se "istopi" kao da nestane,blazinica ostaje skoro pa suha...koža kao da upije mlijeko...super stvar...dok je drugo ostalo na blazinici i blazinica je bila mokra.....


......ali naravno ima i manu, nije toliko dobro za skidanje šminke to sam pogotovo primijetila kod skidanja vodootporne maskare koju nisam uspjela skinuti sa ovim mlijekom i trajnog ruža sa usana dok sa puderom nije bilo problema.


Mana mu je i to da samim time što kao da ishlapi sa blazinice treba ga i više nego "običnog" mlijeka za lice pa će se vjerujem i brže potrošiti pakiranje, a nije jeftino košta 42 kn što je koliko sam ja primjetila najskuplje od L'orealovih mlijeka.


"Baršunasto mlijeko za čišćenje lica, obogaćeno hijaluronskom kiselinom i staničnim aktivatorom, u dodiru s kožom pretvara se u vrlo blagu mliječnu emulziju. Ono skida šminku, hidratizira i osvjetljava kožu."





Derma Genèse - stanični ekosustav





Stanica je najmanja živa jedinica koja sačinjava tkivo našeg organizma. Svaka se kožna stanica može smatrati autonomnim sustavom koji se množi, detoksificira, reciklira, pohranjuje energiju, obnavlja, pa čak i uništava.
Svaka stanica crpi energiju i nutrijente iz okružja: iz svojeg ekosustava. Metabolička aktivnost stanica i brzina kojom se obnavljaju ovise o kvaliteti tog okružja.
Kako biste očuvali mladost kože, nije dovoljno djelovati na staničnu aktivnost – treba i djelovati na ekosustav.
Derma Genèse jedina je linija koja sadrži dva nova sastojka, Pro-Xylane™ i hijaluronsku kiselinu, i koja djeluje na stanični ekosustav* te potiče stvaranje novih stanica.
*Test in vitro

Stanični ekosustav

Stanica je najmanja živa jedinica koja čini tkiva našeg organizma. Svaka stanica kože može se smatrati samostalnim sustavom koji se umnožava, detoksificira, reciklira i pohranjuje svoju energiju, obnavlja se ili uništava.
Svaka stanica crpi energiju i hranjive sastojke iz svog okruženja: iz svog ekosustava. Metabolička aktivnost stanica, odnosno brzina njihovog obnavljanja, ovisi o kvaliteti tog okruženja.
Za očuvanje mladosti kože nije dovoljno djelovati na staničnu aktivnost, već treba djelovati i na njen ekosustav.
Derma Genèse jedini oblik je njege koji kombinira 2 potpuno nova aktivna sastojka koji utječu na stanični ekosustav* kako bi potakli stvaranje novih stanica.
*Test in vitro
13.04.2012.


I tako...
svrbi
lice gori kao da imam temperaturu.....
nažalost iako mi je proizvod ostavljao stvarno lijepu svilenkastu put  i sjaj  i na prvu me pri prvoj primjeni oduševio...ovaj proizvod ima nešto u sebi što meni očito uzrokuje netoleranciju jer i sinoć nakon što sam očistila lice primijetila sam da sam nekako kao topla ali to sam pripisala umoru, međutim danas uz tu toplinu lice i svrbi i to je počelo odmah nakon 5 minuta što sam uklonila puder  :(


I tako "bacila" sam 42 kn...tj poklonit cu nekome proizvod....ali baš sam tužna i tako mi je žao da ne postoji tester za ovakve proizvode.....


Jeste li probali ovaj proizvod, kakva su vaša iskustva???

GIVEAWAY



Broj komentara: 8:

  1. probaj ga koristiti rjeđe, npr. jednom tjedno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova mlijeka nisam probala, koristim Triple Active zeleno mlijeko i tonik i odgovaraju mi na moju mjesovitu kozu. Jedino ne smijem ni pomisliti da mlijeko stavljam blizu ociju jer me pocnu peci. Jedino sto mogu koristiti a da me ne peku oci je skidac od L'Oreala demaquillant deux, onaj dvofazni s plavom i prozirnom tekucinom :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ja jednostavno ne volim mlijeko za skidanje sminke :)
    Niki (http://niki-veki.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši