Translate

utorak, 5. lipnja 2012.

Post bez riječi...ajde sa malo riječi ... Catrice-180 hot or not?

To malo riječi je..... to da sam lak nalakirala jučer ujutro, a slikala sam si ruku danas ujutro.....
Lak se zove Catrice 180 Hot or not??? I definitivno je not!





Kakva su vaša iskustva sa Catrice lakovima???


Broj komentara: 27:

  1. isto nisam zadovoljna njima. imaju lijepe boje, al badava mi to kad moram svaki dan lakirati nokte.

    Niki (http://niki-veki.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nažalost, ista. Svaka čast ljudima koji uspiju s njima izići na kraj! Imam 3 komada. Najduže mi izdrže 2 dana, najčešće već idući dan otpada s nokta. Ali dobro mi se drže na nogama - evo već 5. dan imam jedan i ne izgleda loše.

    OdgovoriIzbriši
  3. loša... otprilike tako nešto... niti jedan dan...

    OdgovoriIzbriši
  4. ja imam catrice lak bloody mary to go i to mi je najbolji lak koji imam, stavim da u ponedjeljak i skinem u petak izdrzi fenomenalnih 5 dana, cili tjedan na faxu sam mirna... :D
    za razliku od svih essence lakova koje ako stavim ujutro, navecer ih vec skidam jer izgledaju tako kao taj tebi....
    sad si uzdrmala moju vjeru u catrice lakove, a ja sam kontala samo njih kupovat obzirom da s ovim imam super iskustvo....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stavis top coat, ili ti bas samo catrice izdrzi??

      Izbriši
    2. samo on.... ali mozda je to cisto slucajnost obzirom da vidim ostale komentare... :/

      Izbriši
  5. nemam niti jedan, a nakon ovog necu ni imati, hvala :) a uvijek gledam kako lijepih boja ima :/

    OdgovoriIzbriši
  6. imam ih desetak barem i sa svakim sam bila zadovoljna. nekima i oduševljena. baš ovaj hot or not imam i izdrži mi barem dva dana, dulje mi nije ni napeto. no nikada mi se nijedan njihov lak nije ovak intenzivno lomio, to uglavnom bude tipwear što nije ništa za zamjeriti.
    baš mi je žao što si se razočarala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a stavit cu top coat pa ce trajati duže da spasim situaciju....:)

      Izbriši
  7. cure drage, koliko traje ovisi o tome je li u životu išta pametno radite ili po cijele dane visite i tipkate po fejsu i razmišljate JEDINO o izgledu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda je dobro....sve smo jako marljive.....jer nam se jako brzo skida lak..... što potvrđuje da i radimo....jer kome se još skinuo lak od facebooka...:)....:)

      Izbriši
    2. haha... vjerojatno zato meni preko tjedna i traje, jer sam na faxu od 8 do 8 i samo pisem, sjedim, slusam i pricam... :DDD

      Izbriši
    3. ne, trajanje ovisi o dobrom baznom laku i nadlaku, kao i o ploči nokta.

      Izbriši
    4. Ti mora ili si tip pa te ljepotica odejeb ili si jadnikuša koja si ne zna nokte nalakirati pa sad tu nama pametuje, kako god nije tebi lako u životu!!!!!!!!!!!!!!!!1

      Izbriši
    5. Ne, ja samo izgledam bolje od većine vas, a bavim se i puno ozbiljnijim i pametnijim stvarima u životu od samog lakiranja noktiju :) ali smiješna su mi vaša pametovanja. kao da pričate o nuklearnoj fizici ili kao da se radi o životu ili smrti.
      još nešto na što se redovito nasmijem su "giveaway"-evi. Normalna cura će zaradit svoje novce, ući u dućan i kupiti masku za kosu, a nece sharati (najčešće to ne znate niti napisati gramatički točno) i raditi cirkus po facebooku :)))) i sve to za 30 kn! :))))
      a blog pogledam tu i tamo jer se zalomi koja pametna recenzija (rijetko, ali...)...

      Izbriši
    6. što sad ne smiješ objaviti komentar??

      Izbriši
    7. Tako sam si i mislila :)

      Izbriši
    8. Pa hajde objavi post! Pa gdje je tu transparentnost i pravo na iznošenje mišljenja? :) Ili objavljuješ samo ono što se tebi sviđa i kad ti se ide niz dlaku?

      Izbriši
    9. sve ti je objavljeno, necu ulaziti u polemike, ugodan dan želim:)

      Izbriši
  8. A jesi koristila base i top coat?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam, kada provjeravam kvalitetu uvijek stavljam samo lak koji testiram....

      sigurna sam da sa top coatom bi trajao dulje...

      Izbriši
  9. nemam loših iskustava sa Catrice lakovima. I to bez baznog ili nadlaka. :) Izdrži mi uvijek barem 2-3 dana ili duže (ali prečesto mjenjam lakove da zamjetim haha)

    OdgovoriIzbriši
  10. imam već pristojnu kolekciju catrice lakova i prilično sam zadovoljna... doduše, ja uvijek koristim i bazu i nadlak ;-D

    OdgovoriIzbriši
  11. isusek, dobih slom Qa čitajući ove anonimne komentare :)) draga, nije ti lako! :)) inače Catriceići su mi ful ok, ali isto s bazom i nadlakom i ne događa mi se da se tako skidaju sami od sebe (a puno perem suđe, odjeću, čistim kuću, koristim kredu jer radim u školi, kuham, sjeckam buhahahahahaha). skinem ih sama kada mi dosade pa poželim promijeniti đir. a imam i ovu boju i super mi je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma evo i meni je sa essence top coatom trajao 4 dana pa mi je dojadio pa sam ga skinula...ali glupo mi je kad vec testiram da stavljam top coat.....uglavnom sto se tice tih komentara...ma nek se ljudi vesele....izgleda da neki shvacaju puno ozbiljnije od mene bloganje....a ja se zezam i uzivam i bas mi je super.....a ti teta uciteljice/profesorice uzivaj sad na praznicima...:)

      Izbriši