Translate

ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

Ima tu svašta.....:)

Ide blogerica na odmor...pa da vas ne zakinem....... za sve proizvode koje sam testirala ide jedan miks post, sa svim proizvodima koje vam dugujem.....





Nisam zadovoljna
-nije mi dovoljna hidratizacija
- t-zona mi bude užasno jako masna, totalno ne krema za mene :(
Kakva je vama, jeste je probali??




Super kremica za na more, ne za po gradu, ne kao podloga jer je teška...nije mi prouzročila prištanje lica..... niti bilo kakve iritacije...... kao što sam čitala da se desilo  kolegicama blogericama.
Kakva je vama??




Ovo nije proizvod za mene, stvara mi male sitne prištiće, osobno mi je citrusni miris super...iako osjetim alkoholnu notu što osobno ne volim, ali jednostavno mi ne paše , mazala sam ga  po nogama, rukama ispod pazuha i svugdje je reakcija bila ista mali sitni prištići i peckanje.




Obožavam, obožavam....obožavam ovo sjajilo:
1) boja mi je mrak
2) mogu sa jednim sjajilom postići efekt od neutralnog do vamp izgleda
3) ne pojedem ga
4) ostaje na čaši, ali ostaje i na usnama pa nije strašno:)
5) nije ljepljivo, lagano je



Meni je ovo proizvod ljeta...možete bez problema kupiti sandalice....... koje nisu kožne............... za koje čim ih vidite znate da će vas nažuljati, ali lijepe su vam, trebaju vam baš te...jednostavno žena ste i te sandale vam baš trebaju......bez problema kupite.......jer će ova kremica  napraviti čudo i neće biti žuljeva:) 
Kakav je vaš odnos sa obućom??:)

Namjerno sam dovela pete u ovakvo stanje da bih mogla testirati kremicu  i mogu vam reći da vam ova kremica neće pomoći,ako su vam pete u ovakvom stanju......nakon 2 tjedna redovitog mazanja, pete su ostale identične...vratila sam se kremicama za koje znam da su dobre...tako da što se tiče ovog proizvoda palac dolje:)

Koja je vaša tajna za lijepe pete, koja je kremica "magična"?












Mislim da je to to...sve ono što vam " dugujem" ....ako sam nešto zaboravila biti će kad zahladi...ili preko facebooka....a sada idem ja na odmor....na odmor koji će se sastojati samo od sunca i mora...... bez laptopa....i ajde malo ali stvarno malo šminke i malo koktela....i puno maženja i paženja......:)

Idete li i vi samnom na odmor???:)

3 komentara:

  1. ete ga pročitah sve,
    nisam probala ništa od ovoga a sad ni neću,koliko sam skontala nekako smo "slične" tako da vjerujem da bih imala iste reakcije na sve te kreme i kremice,a sjajilo je moja boja :)
    thx draga :*

    OdgovoriIzbriši
  2. ah godišnji... radim još ovaj tjedan i onda mozak bye bye :)
    ni ja nisam probala ništa od navedenog, a što se tiče njege kože na petama,
    koristim samo kamen i poslije namažem bilo kojim losionom.

    OdgovoriIzbriši