Translate

ponedjeljak, 2. srpnja 2012.

Isprika Daljepoti.hr


ISPRIKA,
Prije otprilike mjesec dana na svojem facebook profilu, objavila sam sliku pracenu komentarom kako portal DaLjepoti.hr prodaje fake kozmetiku,odnoseci se u komentarima na mac kozmetiku. Navedeni komentar napisala sam vodeci se krivim uvjerenjem kako slike mac kozmetike objavljenje na portalu daljepoti.hr i na stranicama određenih blogerica koje promoviraju njihove proizvode, ne prikazuju originalne mac proizvode.
Međutim po primitku pisane obavijesti odvjetnika opunomocenog za zastupanje portala daljepoti.hr ,o tome kako se radi o originalnim proizvodima, shvacam kako sam cijelu situaciju krivo protumacila.
Slijedom navedenog , ovim putem javno se ispricavam portalu Daljepoti.hr radi iznošenja neistinitih informacija o proizvodima koje prodaju.

Broj komentara: 6:

  1. Jesi tražila i potvrdu o porijeklu? Odvjetničko uvjerenje nije dokaz o vjerodostojnosti proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zastrasivanje od strane portala odvjetnicima nije ni malo u redu. Svatko ima pravo na svoje midljenje. Isto kao sto se i danas svaka šuša može prijetiti odvjetnicima. Lako svaki odvjetnik može složiti "obavijest". Jesu li svoje navode potkrijepili dokazima? Imaju li papire o porijeklu proizvoda? Bi li iste bili voljni pokazati inspektoratu? Pa da se utvrdi je li navedeno original ili ne. Hajmo zastrašiti jednu blogericu, sram ju bilo kako nas je prozvala! Ccccccc
    Evo i ja tvrdim da je nemoguce da imate prava na prodaju MAC kozmetike u svom shopu.
    Ocekujem zastrašujući mail, primam i papirnatu "opomenu". Vrlo rado ću je proslijediti svom odvjetniku ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je najgluplja stvar koju su mogli napraviti ubiti su sebi napravili negativnu reklamu a tebi pozitivnu reklamu.

    OdgovoriIzbriši
  4. ne jebi, oni su tebi poslali pismo od kao odvjetnika hahhahahah koji humoristi , trebali su ti poslati kutiju te njihove kozmetike i na taj nacin te uvjeriti da je to prava kozmetika, ali dobro ti si se ispricala i sad si mi veca carica nego sto si bila!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ljudi, kaj vi brijete? Madamoiselle je na osnovu rekla kazala oklevetala firmu i rekla da prodaju krivotvorene proizvode. Firma kao pravna osoba jedino može reagirati putem odvjetnika koji je pravno zastupa. Dakle, tu nije riječ o zastrašivanju, nego samo njihov način da opovrgnu klevete.

    OdgovoriIzbriši