Translate

petak, 1. lipnja 2012.

Maskare

Ovim postom sam naučila da za pisati post treba odvojiti dosta vremena i da slike ne trebaju biti šlampave.....uglavnom slike su nastale u manje od 5 minuta, oko je crveno....ali mislim da se može skužiti koja je maskara ok, sve su od L'oreala sve ih koristim i sve su mi ok, samo što ja volim staviti 2,3 sloja a ovdje je samo jedan i volim pedantnije češljati i prije uvijačem uvinuti trepavice.....niti jedna maskara mi se ne packa, samo se vodootporna teže  skida i već se osušila što se vidi po slikama :) Naravno i obrišem štapičem ovo što zapackam ali danas sam se žurila...pa nisam....obećajem drugi post će biti bolji......:)

 moje "golo" oko :)



















 Koristite li vi L'oreal maskare, koja vam je najbolja????


Broj komentara: 6:

  1. prve dvije su mi ok, a zadnje dvije uzas, tot su slipljene trepavice (pogotovo sa 3.maskarom)...

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim od nedavno L'Orealovu 4D maskaru (onu što je cijelo pakiranje u srebrnoj boji) i super mi produži trepavice, super je za volumen, samo što mi je dosta gusta i ako ne skinem taj višak s četkice, sve trepavice mi sljepi, a to ne volim :( Do sad sam koristila Manhattan Volcano maskaru koja je laganija i super definira trepavice, ali je više za neki prirodni look - ne produži trepavice kao L'Orealova, niti ne daje taj volumen... Ajd prednost joj je što nemam taj gusti višak maskare i ok je za dnevni look... Za nešto dramatičniji koristim L'Oreal 4D :)
    Prije toga sam koristila razne Max Factor maskare i sa svima sam bila zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini mi se niti jednu, ne sviđaju mi se njihove maskare:(

    OdgovoriIzbriši
  4. imam telescopic i 4D. telescopic obozavam (cak imam i jednu duplu), a 4D nije losa. samo ipak krace stoji na trepavicama.

    niki (http://niki-veki.blogspot.com)

    OdgovoriIzbriši
  5. L'Oreal Double Extension Beauty Tubes je moja najdraža maskara ikad! Od navedenih nisam probala ni jednu. Malo su mi skupe njihove maskare tak da baš i ne volim previše eksperimentirati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Njihove maskare na prvu nisu loše, ali na drugu se mrve i preslikavaju. Konkretno sam imala Million Lashes i Telescopic crnu u zadnje vrijeme. Telescopic mi sa jednim slojem daje duuge trepavice, jedina mana je što ne počešlja lijepo trepavice pa onda trebam proći češljićem da ne izgledaju kao na 3.slici :)

    OdgovoriIzbriši