Translate

nedjelja, 25. ožujka 2012.

Vaša šašava blogerica...

E kada me oni nisu zvali za čašicu razgovora, napravila sam si ga sama tako da me upoznate, ...a vi obavezno pročitajte i razgovore naših vodećih blogerica na  moda.hr .

1. Kako je nastala ideja za blog?

Već godinama pratim razne blogove raznih  tematike  i uživam u tome, pa sam poželjela imati i ja  nešto svoje, gdje ću sa drugim kozmetoljupcima dijeliti iskustva o proizvodima iz kućne radionice i striktno onih proizvoda koji se mogu kupiti u prodavaonicama u Hrvatskoj.

2. Otkad seže strast za kozmetikom i kako je nastala?

Od kad sam kao mala sa majkom odlazila u parfumerije, tj. drogerije i divila sam  se najprije ambalaži a onda sa godinama i  sadržaju.....
......kad sam bila tako mala uvijek sam "žicala" da mi se kupi od Rosala kako bi se to kod nas u narodu reklo "Labello" tako da kad danas vidim   Lipbalm  roze boje odmah se sjetim svojeg djetinjstva.... :)

3. Kako bi predstavila svoj blog onima koji ga još nisu posjetili?

blog sam ja....hahahhaha...
ma ne to je ubiti pokušaj jedne amaterke koja voli shoping, akcije, rasprodaje, i sve ono što je njoj lijepo a toga je stvarno puno i onda ona to kupi, isproba testira na sve načine i objavi što ona misli o tome....... naravno prije toga raspravi i sa frendicama na kavi ako zna da su isprobale iste stvari..... nije li komentiranje shopinga ,nakon komentiranja muških guza najljepša stvar koje cure na kavi mogu raditi???

4. Dekorativna ili preparativna kozmetika?

Preparativa, prvo sam mislila da je to zato što imam loši aparat, ali onda sam ubiti shvatila da niti ja ne volim kod drugih nešto pretjerano čitati  tj.gledati dekorativu jer sve to na slikama izgleda lijepo a onda kada ja to stavim na sebe i nije mi više tako lijepo...tako da ponekad ubacim nešto dekorative, ali pretežno pišem više o preparativi.....ali dosta sam lunarna osoba  pa se možda  i to uskoro promijeni....:)

Ma ubiti stvar je u tome da je moj/vaš unutarnji dio ruke  jedno a moja usta nešto sasvim drugo , ruka je bijela...a usta su mi crvena...i onda to ispadne na ustima nešto sasvim drugo.....nego što je prikazano na ruci, zato i ne volim kupovati kozmetiku preko interneta nego volim na licu mjesta probati testere.....


5. Najdraži brend i zašto?

Svaki proizvod nešto drugo....ali ako mogu birati i biti rastrošna onda je to Lancome.....ako idemo na nešto ekonomično onda je to Eveline, a kako sam u prijašnjem pitanju rekla da volim više preparativu....onda sam sada trenutačno jako zadovoljna također sa Eveline proizvodima a za lice volim La Roche Posay.....ali i to se stalno mjenja...volim istraživati.....nisam osoba koja ostaje vjerna samo jednom proizvodu tako da je meni ovo pitanje jako teško za odgovoriti:)


6. Kada bi se djevojke trebale početi šminkati?

Kad im to roditelji dopuste:P
7. Drugi blogovi koje bi istaknula?

joj....pa ne bi ja ovo odgovorila jer onda  ću sigurno nekoga zaboraviti....a  i tako svako malo nekoga reklamiram na svom  facebooku tako da je ovo pitanje u nastavcima   samo što se ova serija prikazuje na facebooku .

8. Cilj tvog bloga?

....da se ja dobro zabavljam  i da pokažem curama da ima dobre kvalitetne preparative/dekorative i u RH......zvučim kao teški nacionalista...:)







I to je to....ostala pitanja mi slobodno postavite u komentarima......:)



Broj komentara: 7:

  1. najvažnije je da se zabavljamo! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ma bravo! barem nisi kopi pejstala ovaj

    OdgovoriIzbriši
  3. i da dobijemo dobre recenzije različitih proizvoda... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. "E kada me oni nisu zvali za čašicu razgovora, napravila sam si ga sama tako da me upoznate," --- zakon si!! u tom duhu, ja tagam sama sebe :)

    OdgovoriIzbriši
  5. :) bas mi je bio ugodno citati ovaj post :))
    super su mi svi tvoji postovi :)
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. hahahah baš si simpatična:)

    OdgovoriIzbriši