Translate

četvrtak, 22. ožujka 2012.

Jeste li za kupnju????

VOLITE LI SHOPING? Naravno da da


VOLITE LI UŠTEDE? Naravno da da


Onda je ovaj post za vas, vjerojatno većina vas je već upoznata sa ovim o čemu pišem, a to je grupna kupovina.


Ja vam imam naviku svako jutro prvo pogledati sve kupone koji se nude na internetu  i zbog praktičnosti to onda radim preko stranice svi popusti jer tamo na jednom mjestu vidim što se taj dan nudi za moj grad( ubiti ja škicam dva grada Rijeku i Zagreb)na ovoj stranici je pozitivno to što vidim sve na jednom mjestu i ne moram otvarati 100 mailova na koje sam se do sada preplatila ili direktno otvarati stranice, ali ima i mana a to je da ostavljaju u ponudi i ponude koje su već istekle i zna se desiti da pod ponude za Rijeku stavi i ponude za druge gradove što me užasno živcira pa valja biti oprezan, tako sam jednom kupila masažu u Varaždinu,na sreću uspjela sam stornirati kupnju:)


Do sada sam kupila razne stvari od putovanja do večera, ali ipak najviše kupujem tretmane za ljepotu i opuštanje od wellnessa do frizerskih i kozmetičarskih usluga.


Najpopularnije stranice su  kupime.hr ,kolektiva.hr,ponudadana.hr  ili trebamto.hr ali po mojem mišljenu ne toliko popularne stranice koje možete naći na stranici svi popusti imaju bolje popuste. 


Za uspješnu kupnju treba samo redovito pratiti i ponuda kakvu tražite će doći, znaju se naći i ponude za šminke, tako je za Valentinovo bilo moguće kupiti Collistar make-up set.




Uh,ah,yeah od nedanvo tu su i ponude televizijske kuće NovaTV crnojaje.hr/ ....






Što ste vi do sada kupili, kakva su vam iskustva ?


Želim vam uspješnu kupovinu i do skorašnjega čitanja lijepi pozdrav:)




p.s.Super je to što se više ne treba plačati samo karticama nego većina ponuđača ponuda nudi i plačanje putem uplatnica:)




*sve slike su skinute sa interneta

Broj komentara: 14:

  1. često gledam sve te akcije i popuste i mislim da su to stvarno super stvari, ali trenutno nemam baš para tako da ih malo zaobilazim...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svi smo mi cesto u toj situaciji....bas zato su mi ovi popusti super, jednom sam kupila sisanje,pramenove,frizuru za 79 kn

      Izbriši
  2. ja tu i tamo skicnem da vidim sta ima za rijeku, al do sad nisam nista kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zna ti biti stvari i u opatiji tako da ako ti je to bliže gledaj to....

      Izbriši
    2. zadnjih neznam koliko godina sam prakticki vise u rijeci (prije radi skole, a sad radi faxa) tako da mi je skroz svejedno :D

      Izbriši
    3. nije tema, ali onda danas svrati ako te zanima i do bipe...mozda ti je tamo negdje i fax..imaju super popuste na Pantene proizvode....akcija je ubiti na nove stvari.....

      Izbriši
  3. Nisam nikada kupovala, razmišljala sam ali uvijek sam se nekako predomislila. Frizerske i kozmetičarske ponude ne bih kupovala jer frizera imam samo jednog kojem vjerujem, a kozmetičaru se isto ne bih dala bilo kojem u ruke. Često ta sniženja nisu toliko velika kako se predstavljaju, tako da prvo provjerim cjenike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja volim isprobavati nove frizere i kozmetičarke ....nisam vjerna samo svojima...tako da ja kupujem i te ponude....do sada jedino nisam bila zadovoljna sa geliranjem noktiju jer su mi ih napravili po mojem mišljenju debele.....

      Izbriši
  4. Mi smo do sad bili na par putovanja zahvaljujući grupnoj kupovini, a o večerama, šišanjima, tečajevima i sličnim stvarima da ni ne pričam. Zadovoljna sam bila gotovo svime :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je sjajna stvar..odavno sam se pretplatila na jedan sajt koji je aktuelan u BiH i kupovala sam neke kupone..oretežno one beauty related..isplati se! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o drago mi je cuti da poostoji i u BiH ovako super stvar....

      Izbriši
  6. Ja još nisam ništa kupovala na taj način ali frendica i njezina ekipa su išli na rafting preko kolektive i bilo im je super. Vidjela sam onaj set od Collistara, baš mi se svidio ali mi je bio malo preskup pa ništa od toga... Možda drugi put! Jesi ga ti kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni ti collistar sminke imaju miris koji mi je odbojan, dok npr. moja mama koristi samo njihov ruž koji je meni super nijansa, ali kad ga nanesem "umrem od smrada".....:(

      Izbriši