Translate

subota, 24. ožujka 2012.

moje moderne bolesti koje završavaju na OLIČARKA :)

Tipično sam žensko,kada se tiče rasprodaja i akcija, iako mi ne treba losion za tijelo kada vidim kupi 2+1 gratis, proizvod završi u mojoj košarici....i tako više manje sve....od jogurta do kremica...mislim da bolujem od one bolesti koju nazivaju sopingholičarstvo....ali who cares......još uvijek znam kada treba stati, pa se necu zabrinjavati.....ali kada/ako pretjeram slobodno mi kažite...:)


Tako nešto je bilo i ovaj put, ali se ne žalim, naprotiv smatram ovo jako uspješnom kupnjom,
naime kupila sam 2 nova proizvoda od Pantenea i jedan stari koji sam već koristila i koji  bi uskoro trebao razveseliti nekoga od vas preko facebook igre , samo da vas još malo se skupi:)

U Bipi je bila promotivna akcija za nove proizvode od Pantenea tako da sam svaki serum za kosu platila 27 kn, i rasprodaja paketa Aqua LIght po 21kn, dobra kupnja zar ne??


Za početak samo da vas uvedem u liniju, naravno googlala sam osim što sam shpingoholicarka i googleholičarka  sam tako da vam kopipejstam ( mislim da je i to još jedna vrsta moderne bolesti od koje bolujem)



The normal to thick hair collection with the turquoise labels, called Repair & Protect, is made with micro-nourishers to help lock in moisture deep down, leaving your hair healthy looking and full of shine. Its three key concepts are to restore the hair’s strength against styling damage, protect against future styling damage and help prevent the formation of split ends.


Finally, the Protect & Smooth collection for coloured hair, with the reddish labels, have what they call a double-effect complex to protect your hair while leaving it beautifully smooth. It adds a protective layer to help seal in colour, smoothens the hair surface for healthy looking softness and shine and helps to protect your coloured or highlighted hair against styling damage.


Oprala sam kosu sad prije spavanja nanjela sam i jedan i drugi serum, da isprobam, za sada vam mogu reći da tirkizni serum za vrhove definitivno bolje miriše , da kada stavite serum na ruke i protrljate ga osjetite trenutno miris alkohola koji odmah ishlapi tako da za osobe koje ne vole koristiti  proizvode koje u sebi sadrže alkohol definitivno nije:)




Bolujete li i vi od neke "moderne bolesti"?
Kakvi ste vi sa akcijama kupi 1+1 gratis....ili..... kupi puder na poklon dobivaš maskaru???



4 komentara:

  1. ja sam isto ta... holičarka. imam sličnu bolest, volim ponekad nešto da kupim da mi se nađe, čak iako mi stvarno nije potrebno, jer ko je još lud da propusti dobru akciju :)
    imam taj zeleni serum i nije loš, malo je masnjikav na prstima ali nisam primetila da mi masti kosu kad ga nanesem. i prejako miriše ali brzo izvetri, i tako... sviđa mi se. moraću da sačekam neku akciju kod nas pa da kupim i crveni, čisto da mi se nađe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ista sam ti..ako je neko 2+1 ili piše AKCIJA ili nešto slčno, to je prvo čemu priđem, bilo da sam u DM, CM, Komzu ili nekom običnom supermarketu hrane i ostalih potrepština!
    Potpuno te razumijem :D

    A Pantene ne koristim..nisam nikad..nešto mi ne odgovara :/

    OdgovoriIzbriši