Jedino što vam mogu ponuditi, a mislim da i to nije zanemarivo su trikovi koje i sama koristim iz kuhinje.
Jedan moji trik kada radim limunadu je da ne iscijedim limune baš do kraja, ali ajmo krenuti redom, da bi vam laktovi bili lijepi potrebno je:
1) prerezati limun tako da dobijete dvije polovice
2) iscijediti limun nježno tako da vam ostane dio mesa u limunu ( a od ostatka napravite limunadu da nahranite i tijelo c vitaminom)
3) ako su vam laktovi jako hrapavi( to možete vidjeti tako da vam je koža na laktovima bijela ) dodajte žličicu krupne soli /šećera/palente u svaku polovicu to će vam poslužiti kao piling koji će odstraniti odumrle dijelove kože zbog čega vam i laktovi izgledaju bijelkasto hrapavi
4) i ako jeste i ako niste dodali žličicu soli dodajte u svaku polovicu po jednu veliku žlicu maslinovog ulja i to je to od namirnica
5) trljajte limunima laktove ili još bolje stavite svaku polovicu na stol i na njih " nabijte" laktove na nekih 10 minuta
6) isperite ili obrišite ručnikom ostatke i to je to:)
Pusa dečki...
I ovo ću da probam :D
OdgovoriIzbrišiJoj kako ja volim tvoje savjete :D
http://ladybug4sunflower.blogspot.com/
drago mi je da ti se sviđa....:)
IzbrišiI meni se ovo sviđa;) Iako nisam dečko, isprobati ću;))
OdgovoriIzbriši